Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har hade gömt mitt hjärta...

...och jag kunde inte hitta det någon annan stans

än hos dig




Fri vers av Nattljus
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-09 20:21



Bookmark and Share


  ramlar
tänk att så lite kan säga så mycket.
2009-12-07

  Katinka VIP
Jättevackert, innehåller så mycket i få ord.
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nattljus
Nattljus