Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommar dagen

och under de ihopflätade midsommarkransarna
dansade söta barn med sina små händer hårt fast knutna i varandra
de sjöng små grodorna, och visor om sommaren 
 

Jag satt bredvid och önskade att jag var liten
men det var synd att sanningen talade tvärtemot

Nu måste man alltid vara uppmärksam
så inte fötterna snubblar över
slarvigt ihop knutna skosnören
när man kliver in i en större värld




Fri vers av Nattljus
Läst 689 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 16:16



Bookmark and Share


  SanSuicide
"det var synd att sanningen talade tvärtemot" helt fantastiska ihopsatta ord..bättre än bra!
2008-10-28

  Johnny Joe
Bravo!

Jag gillar speciellt raderna
"Jag satt bredvid och önskade att jag var liten
men det var synd att sanningen talade tvärtemot"

Så har nog vi alla tänkt någon gång i våra liv.
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Nattljus
Nattljus