Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 3 oktober sa jag hejdå till farfar.




Det skulle göra för ont att gå tillbaks.

Förlåt pappa
men jag har sagt hejdå nu
och det räcker för mig
att gå dit en gång till
skulle bara väcka för många minnen




Fri vers av Nattljus
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 21:49



Bookmark and Share


  Junibarn
Jag.

Har för första gången inga ord.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattljus
Nattljus