Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan kärlek

Det är klart att jag drömmer om att får veta kärlek
lika stor som himlen
och nog har jag sett den på film
men aldrig upplevt den
en sådan som gör att blodet i ens kropp förvandlas till sockerdricka
det är inte svårt att föreställa sig något så stort
det är bara svårt att föreställa sig att det är sant




Fri vers av Nattljus
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-27 23:07



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Alla dina texter innehåller så mycket känslor. Brutalt vackert.
2011-06-25

  Fairytale
Kom ihåg näe du skrev den:P
2009-07-19

  thyme
håller med... vill ha kärlekssockerdricka nuu, hehe
2009-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Nattljus
Nattljus