Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

platser

en plats dignitet
har ingenting
att göra med

hur många människor
som besöker den

hur stora affärer
som där förrättas

i väglöst land
i stadens centrum

platser har alltid
sin egen
värdighet




Fri vers av Anders P VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-25 22:24



Bookmark and Share


  vera gade VIP
före och efter - din närvaro
2008-10-26

  Bjarne Nordbö
Just så.
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP