Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ni kan fortsätta rynka på era ögonbryn, det spelar ingen roll, det spelar ju ingen roll

vi målar himlen rutig
och vi plockar ner stjärnor
placerar dom
i människors ögon
låter dom
tindra
du sjunger håkans sånger
högt och falskt
och jag dansar
barfota
dansar fult
men det spelar ingen roll
det spelar ju ingen roll
för jag dansar oss
till lycka
tar oss till kärlek
och människor
rynkar sina vildvuxna
ögonbryn
skakar på huvudet
och mumlar något
men det spelar ingen roll
för du sjunger
och jag dansar
och vi har målat himlen
rutig


och vi gjorde det bara för oss
bara för oss

*




Fri vers av Solstorm
Läst 321 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-26 00:48



Bookmark and Share


    Jonas Söderlind
fin fin
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm