Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord kan vara


Välgörande

Upprörande

Nedgörande

Förförande

Tillförande

Avgörande

Jämförande




Övriga genrer av eva m h
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 01:17



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sant och väl uttryckt
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

eva m h