Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofem timmar på ett dygn

 

Som en smekning
runt mitt hjärta
när du gav mig
din extra timma

Som livsranden
i din hand
följer jag dig
steg för steg

Du skänkte mig kärlek
den smög sig på
just då
när jag ropade

Din dag och din timma
kallar mig åter
till lyckans marker

kallar mig åter
i din famn

 



 

 




Fri vers av Mona*
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-26 10:33



Bookmark and Share


  * Ammi *
så vackert du skriver, ja tänk att få en timme av någon ..
2008-10-26

  korpfjäder
ibland behövs det så lite som en enda timme...
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*