Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom, hörsamma mina steg

 

Du yviga måne som speglar
längtans kristaller under disigt morgontäcke

där vaktar våra tungor
bland flyktig åstundan

härkomst venus
kyss min saknad hel

där önskan bor
vilar jag mitt anlete

skönjer filament
ur tidens rand

obruten

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 498 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2008-10-26 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, jag håller med,
detta är poesi av högsta klass
2008-11-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj oj, vilken poesi. Det finns nåt magiskt över orden, och den här vill jag med glädje spara/B
2008-10-29

    Bodil Sandberg
Åh min vän så vackert högstämt och längtansfullt..ja mäktigt!

som en andakt i den stilla natt
där ro och sinnlighet bo!!!
2008-10-27

  isabel louise
underbart vackert!
2008-10-26

  Peter Matsa
Underbar!
2008-10-26

  Havsbris
vännen ;o)

grattis för platsen
och stjärnan, en
väl tänk- och
läsvärd text, så värd
du är!!

Njut bara...
kram ;o)
2008-10-26

    Lily E.
en fantastisk liten pärla!
2008-10-26

  aol
jag bara gillar din poesi om alltid lika fin
2008-10-26

  coffe
vilken poesi, alltid i värds klass.c
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund