Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömtillstånd



det är där
mellan sömn och vakenhet
precis där
som jag känner dig
hur du håller om mig
ligger tätt intill
och längtan
växer sig starkare
med känslan
av din hand
på min mage
det är då
känslan är så verklig
att jag vänder mig om
och fortsätter
hålla om dig
med min hand
på ditt bröst
och
precis just då
i den stunden
känner jag
hur du ler
precis som jag gör
jag ler
och somnar med dig
precis
i den stunden
förnöjsam





Fri vers av glittertindra
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-26 12:22



Bookmark and Share


  karenina VIP
mjukvarm känsla, just i den stunden vill man vara. alltid :-)
2008-11-02

  Peter Matsa
Vad fin ... vilken dyrbar stund.
2008-10-28

  LassO
Hm lite underfundig kan man säga...
2008-10-26

  Bjarne Nordbö
Då när allt bara är....som det ska vara.
2008-10-26

  Sanningsägaren VIP
kan nog bli
tvärtom med
stånd
till
dröm
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra