Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåmarmorerad fyllnadsmassa



fyller ut bilden av
att glida slalom i dagbrott

och ställer det mot omöjligheten
att med människodoft i näsan
och fickorna tömda på själ
botanisera i bröstmjölk

utan ljudet
av taktfast jämmer















Fri vers av alfa VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-26 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén