Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi öppnar ögonen upptäcker att världen inte var som vi ville, och blundar igen

och jag vet inte
om det är solen
som försvunnit
eller om det bara är
jag som
glömt att
öppna
ögonlocken

för det har varit mörkt
här så länge nu
och inga solkatter
dansar på
mina gardiner
längre

vi gör varm choklad
och gömmer oss bland
filtar & filmer
disney's figurer sjunger
'en helt ny värld'





ute faller
löv
jag faller
med
dom

.




Fri vers av Solstorm
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-26 15:22



Bookmark and Share


  egotuilla
Jag älskar den sista biten!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm