Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hela livet har jag gått i motvind

Vaknade i en tillvaro
Någonstans där jag var någon annan
Fick inte vara jag
Retuscherade mig själv
Gjorde om, reformerade
För att bli något mer än vad jag var
Överhuvudtaget

Och hela livet har jag gått i motvind




Övriga genrer av munin
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 18:02



Bookmark and Share


  Freeman
Din dikt berör mig starkt...du är långt ifrån ensam på din vandring, i motvindens tecken --<-<<@
2008-11-01

  coffe
bra då har du lärt dig hantera motgångar,
det kommer bli lättare för dig att
uppskatta allt ljus i livet om du får kämpa
för att leva....//c
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin