Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en smula ringrostig. Har flytt verkligheten på andra sätt den senaste tiden. Blir min första dikt här sen 06(!) nångång.


Snooze

Halvvaken ligger jag kvar
Jag känner tyngden av Allt

Jag vet inte om jag vill
- eller kan
resa mig

Ljuset kommer kanske snart
En oktobermorgon
Måndag strax efter klockan sju

Tysta tunga andetag
- rinner ner
på golvet

En tjock råolja
- som längtar efter
att få brinna

*

Jag går till en flera sekel gammal
katedral för ruttna kadaver

Inne där förökar sig ljudet
- från mina steg
förbi varje pelare
och varje gång




Fri vers av Exi
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi