Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sover..

Du mitt allt,min vän
Drömmer du min kära
Vill du ha mera sen
Jag vill ha dej så nära

Vad drömmer du
du sover så tungt
Finns jag hos dej nu
Du andas så lungt

Jag ligger och bara ser
du sover vacker , naken
Jag kan bara le
Drömmer jag
eller är jag vaken

Ser under lakan din kontur
din kropp liggande i siluett
din sömn är som en mur
men jag kan inte se mej mätt

Hoppas snart du vaknar
kysser dina läppar så lätt
hela jag,min kropp dej saknar
vill ha dej nu på alla sätt

Dina ögon öppnas ,ser din blick
du lägger dej så nära
Vill ha,du ler,och ger en nick
jag vill bara ha dej min kära




Fri vers av Gryft
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-26 20:53



Bookmark and Share


  Blåbäret
Denna var så kärleksfullt vacker..."Vad drömmer du du sover så tungt Finns jag hos dej nu Du andas så lungt"...gråter ju nästan av detta...sådan skörhet och beundran och en härligt flyt genom raderna som gör mig glad och lycklig...applåder
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft