Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
she's back


jag lämnar leendet på din rutiga skjorta




Du möter mig med öppna armar
som du alltid gjort
kramar mig hårt
länge


och med dina
fingrar
några kotor
nedanför min nacke
viskar du;
du har magrat

och jag trycker
mig närmre dig
borrar in ansiktet
i din skjorta













och ler.





Fri vers av Solstorm
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-27 00:02



Bookmark and Share


  egotuilla
UNDERBAR!
2009-02-02

  Miss Pauline
fattar inte hur du gör det.
så himla bra!
2008-10-29

  VampyrÄngel
vackert!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm