Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsliv


När vi inte lever i vardan

måste vi åka långt bort

för att upptäcka livet

Tror vi




Övriga genrer av eva m h
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-27 09:05



Bookmark and Share


  Anjeska
Visst är det lite lustigt...
2008-10-27

    Lily E.
mycket klok observation!
2008-10-27

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis det är ju
runt om hörnet
hela tiden där
vi är och bor!
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h