Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är en. utan dig är jag inte ens halv

och vi ligger tysta i
det frostskadade gräset
din hand vilar på min
bröstkorg
och jag se hur dina läppar
räknar mina
hjärtslag

vi säger ingenting
och egentligen vet jag redan
vårat tankenät har
flätats samman


din hand lämnar min hud
och kylan är fort där
ersätter tomrummet
och sen viskar du orden
man inte får säga

och om världar kan falla samman
och hjärtan spricka




så är det de
som händer
nu


*




Fri vers av Solstorm
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-27 13:45



Bookmark and Share


    Issand.
väldigt fin... :)
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm