Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är doften som åkallar längtan efter min själ

 

Om det finns ett liv bland
rötter, skulle jag bosätta mig där
suga näringen ur din röda jord

och om du inte är ett träd
min älskade,

var vinden som smeker
marken helig

för jag har inget fotfäste att förlora
ryck mig ur mitt fäste och jag ska ändå
stå stadig i min hänryckning

blott darra lite

 

 

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-30 23:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyrisk kärlekspoesi,
nästan dyrkan av en annan,
en ton som i Höga Visan (i Bibeln)
nästan, riktigt vackert, mäktigt
2008-11-01

  Lena Renman
" Stå stadigt men darra lite" Här talas om stor passion til livet sinnerna, kroppen, naturen, kärleken och alla dessa känslor! Stort så

lena
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund