Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
båda?


Min kärlek är borta

Idag skadade du mitt hjärta för livet
din skada är beständig för det du tog för givet
det finns inga förlåt i världen som räcker till
idag ska mitt hjärta vila i graven, det blir aldrig som du vill
idag skådar mina ögon ett helt nytt begrepp för blind kärlek
ska aldrig se dig mer du som tror mer på lidande & svek
gråter aldrig, älskar dig aldrig mer igen.




Fri vers av joanna
Läst 584 gånger
Publicerad 2005-08-07 23:44



Bookmark and Share


  Bizon
Det känns hoppfullt att även kärleken kan ha lite självbevarelsedrift ibland.
När den tidigare älskade gjort sista misstaget, begått det sista sveket - då ska det vara nog
då ska det vara slut
det finns andra som är mer än värda
sann kärlek
och som i byte mot lycka
med glädjje skulle ta emot den.
2005-08-10

    miss_me
Väldigt rakt och sårbart. Skört som hjärtat och ärligt som smärtan
2005-08-08
  > Nästa text
< Föregående

joanna