Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla tankar i huvudet, rörigt som uti skogen. ändrade lite ^^


Förstör inte Ensamheten med dina Tankar

Förlora

Den

Älskade.



"Darling, var är du nu?"


Orden flyter ihop
det finns någon där ute för dig

Förstör inte alla kopplingar

Snälla, älskade du?

Om alla signaler slutat fungera, hur ska jag göra för att få fingrarna att skriva ner allt jag känner?

Meningarna och Orden.


Ord, som jag försöker klä i sammet

vacker sammet och spets och silke

Göra orden vackrare än vad de är

Ensamma.



"När är man ensam, egentligen?"




Fri vers av Loviza
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza