Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blod är vackert...


Blodbad

Vattnet flyter

Samlas till en fläck

Polärt och Opolärt

Ytspänning

Alla kemiord,
jag aldrig kom att förstå.

Det enda jag vet är:

Vatten rinner

Tårar torkar

En droppe blod faller

Ner från en handled, så djupt röd
att den ser svart ut.


Skär, skär hårt!
Hårdare, Djupare!

Smärtan i hjärtat kan inte jämföras

Inte med detta
destruktiva


En svartvit bild i huvudet

Du skriker efter mig.

Skriker svagt.

"NEJ!"
"Försvinn inte från mig"

Snyftande tar jag dina händer
(också mörka av blodet)

Jag Kommer Alltid Finnas.




För Din Skull




Fri vers av Loviza
Läst 266 gånger
Publicerad 2008-10-27 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza