Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går..



Mörker
och allt annat
är svart

Kyla
och timmar går
de natt

Du
och livet stannar
i värme

Vi
beröringar av allt
du närmre

Natt
timmar med dej
i harmoni

Morgon
allt mellan oss
jag är fri




Fri vers av Gryft
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-27 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft