Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte göra allt, men om jag kunde, skulle jag göra det, för dig




Hon behöver solar
och honungste
när allt hon vill
är att vara vacker
pressar ut maten
baklängesvägen
och hoppas på något
bättre

Vännen,
jag har smakat på ditt
lidande, läst
mellan dina revben
och jag kan bara inte
stå bredvid och göra
ingenting
längre
jag vill så gärna
hjälpa
dig



men hur hjälper man någon
som snubblar på luft
och skrapar knän
mot bomullstussar



?




Fri vers av Solstorm
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-28 00:09



Bookmark and Share


  Miss Pauline
underbar!
2008-10-29

    Issand.
skitfin var den. verkligen verkligen! <3
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm