Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

 

Kroppar vid varandra
skälver

tungors lek
över bara nejder

Jag badar i din sjö

Du badar i min sjö

Vinden smeker oss varma

 




Fri vers av Mona*
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-28 08:17



Bookmark and Share


  korpfjäder
Här vet man ju inte ...
erotik eller andlighet eller alltiett...
2008-10-28

  Water VIP
Denna gryning känns hoppfull, en början till något bra.
Tar med mej den idag.
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*