(Illustratör "qrstuvr")" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Illustratör "qrstuvr")


Fyllning (Of the streets)



beroende läppar spricker när de uppryms av betydelsen i att vi,
är oss
girighetens uttorkning släcker min törst och jag rusar
som ett godståg
emot tid, emot värld och hela miljön och hans budskap
rämnar hjärtan när jag kysser kyssar som
förändrar någons verklighet

en sekund blir till två
blir till natt
och du njuter upp
på 5000 kronors nivå

jagad själ med taggade tankar
kommer något ikapp, gryr i morgonstund
efter allt alkohol och nikotin
är du inget annat än olevande
jag ber dig gå


jag kan inte se dina ögon som mer obegåvade; dagsljus som i mörker
jag kan inte se
sanningen som speglas i ett överfall
skaver annat än underbarhet och när jag lyssnar
hör jag bara viskningar viskas

och jag röker ner
blåser en rökring mot Mulle och vrider ringen på fingret
det finns de som lever hela livet i tro
i en frälst väntan på små saker av äkta älsklighet,
tio små söta rosor,
gör stora märken på den där lilla jävla ytan

1.63 centimeters katastrof

och jag röker ner
i tankar som tänks om sorter som fortsätter falla
framför en som jag
innanför skinn och bakom själ finns något annat som kallas jävulskap
som i rus fortsätter rämna och göra karriär

i världens bubblande skådespel




Fri vers av Laijza
Läst 698 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-28 09:31



Bookmark and Share


  aftermath
stillsam betraktelse som fäster.
gillar ditt tajta språk
2008-11-23

  Michaela Dutius
En betraktelse över din värld som tar tag i tankarna och ger nya hisnande perspektiv.
2008-11-03

  Sanningsägaren VIP
Wow!
*beundrar och bokmärker för att återkomma*
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang