Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fly away

jag gömmer mig i skuggan där ingen ser.
bakom en fasad av självsäkerhet och glÄdje.
men inutti gråter jag alltid.

alla lämnar mig.
vem skulle bry sig om jag dog?
vem skulle gråta när jag är borta?

varför låtsas ni bry er?
ni vill bara att jag ska gå.
jag orkar inte längre!
ser ni inte att jag lider?

jag ska ta mitt liv när ingen annan ser.
jag ska ta mitt liv i skuggan.
kan inte längre hålla uppe min fasad.


"FLY AWAY, AND PLEAS TAKE AWAY MY PAIN, DON'T GO BACK, TO THE SHADOWS"




Fri vers av creepcraap
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap