Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag.

vackra du.
du är så underbar.
om jag bara kunde hitta någon lika undebar.
någon som kunde vara min.

fast jag känner en.
en som är som du.
lika underbar
men svår att fånga.

han är rinner genom mina fingrar som sand.
man kan inte få han att stanna.
han är fri som en fågel.
han lever dag för dag.

jag älskar han.
i hemlighet.
han ska bli min
en dag.
en dag ska det bli han och jag.




Fri vers av creepcraap
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-10-28 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap