Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spelet

hur kan du förneka det...
säga att allt bra var en lek, ett spel du spelade med mig!

ett spel varar inte i 3,5 månader.
i spel sårar man inte folk.

tre månader är inge tid man lägger på "ingenting"
tre månader av vad jag trodde var kärlek.

du är bra på att såra.
kolla på det du gjort, ville du att det skulle bli så här?





Fri vers av creepcraap
Läst 228 gånger
Publicerad 2008-10-28 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap