Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta förevigt.

vänskap.

den försvinner lika fort som den kommer.
presic som du.
ena stunden där, andra stunden borta
borta förevigt.

du är inte den ända som gjort så.
tyvärr händer det altför ofta.
för ofta för att jag ska kunna leva med det.




Fri vers av creepcraap
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-10-28 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap