Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, som jag bara ser i mina drömmar

Om jag kunde skulle jag ge dig
Allt det där...
Ingen annan ger dig

Om du kunde se mig skulle jag visa dig
Allt det där
Du aldrig annars ser

Om blickar kunde döda och tårar kunde läka
Ja om blickar kunde döda
Skulle jag vara död för länge sen
Skulle Du vara död för länge sen
Om tårar kunde läka skulle jag va levande just nu
Ja om tårar kunde läka

Om minna ögon kunde tala
Skulle du lyssna då
Även om dom glittrar
Är dom oslipade ändå

Jag vet att det är svårt
När allting faller sönder
I bitar. I bitar som blir ett pussel

Ett evighets pussel där det alltid fattas en bit
En evighet av lycka men där det alltid...
Fattas en bit

Ett jordsnurr och jag glömmer
Mig själv där på vägen
Ett jordsnurr och jag tappar
Kontrollen
Begären

Du ropar men jag svarar inte
Dina ord ekar fortfarande inom mig
Vart tog personen jag kände vägen?

Om du bara kom.
Du som jag bara ser i mina drömmar
Om du bara hittade hit

Skulle den pusselbiten jag saknat
Falla på plats igen




Fri vers av S.N.
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.