Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surrialistsurr


I en annan klädnad


I dimbankarna
mellan kommatecknen
och den evigt halva slutpunkten
brinner en lykta


blås ut den kalla andedräkten,
vält kungar, de våldgästande demonerna
och bönderna på den rutiga brädan

de vita rutorna är nyskurade

är dina

och se hur drottningarna bygger
broar över de svarta rutorna.




Fri vers av _Mian_
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-28 19:11



Bookmark and Share


  noname_realmind
Urläckert surrealistsurr vännen!

**applåd**
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_