Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta kommer direkt från mitt hjärta... ... Fyllt av den saknaden från dig.


En födelsedags önskan....som kanske gör att jag får träffa dig igen.

Jag insåg nyss att om man önskar en sak, så förlorar man en annan.
Man kan förlora både saker och människor på olika sätt.
En vän dog för ett par år sen. Det som tröstade mig då var en sak som jag skrev " Att dö betyder inte slutet på livet utan början på ett nytt. "
Det gjorde att döden inte var lika skrämmande.
Imorgon ska jag fira min födelsedag.. även fast jag inte fyller år förens om 1 månad. Men vem vet när ja kommer till mamma nästa gång. Men när jag sitter där framför tårtan med 17 ljus, kommer jag önska en sak som jag aldrig trodde jag skulle behöva önska.

Jag önskar att jag får min pappa tillbaka.
Så som han brukade vara.
Den pappa som jag kände.
Istället för den jag ser varje dag, han som ser ut som min pappa.
Men som omöjligt kan vara MIN pappa.











Även om Gud själv inte kan ge mig dig tillbaka, kommer jag fortsätta att önska och be att jag ska få min pappa tillbaka. För även fast min mamma bor långt ifrån mig och vi under samma tak. Så är det DIG som jag saknar mest, pappa.
Snälla kom tillbaka till mig! ör mitt hjärta gråter av saknaden från dig. Du som är så nära men ändå så långt borta....




























.... så långt borta att jag inte kan se dig.
Pappa jag älskar dig.
Och jag hatar att säga det...
.. men jag känner dig inte längre!




Fri vers av Sleepy
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-28 20:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Orden är fina men oändligt sorgliga, det ville jag säga också
2008-11-01

  Elaine.S VIP
Så fina ord om saknad, det känns att det kommer från hjärtat...
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Sleepy