Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid


Fåfäng är tron på
framtida stabilitet
byggd på prognoser




Bunden vers (Haiku) av Anders P VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-28 22:33



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket snyggt och mycket sant skrivet!!!
2008-10-31

  papessa
här log jag...också
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP