Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord


Att få sätta ord

på det mesta

är faktiskt

det allra bästa

Att låta dem alla

ut på sidan falla

och inte alls

behöva dem kalla

poesi

Nej

Bara ord




Övriga genrer av eva m h
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-29 00:38



Bookmark and Share


  Losnall
You got a point!
2008-10-29

  Bibbi VIP
Mycket bra.
Applåd!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

eva m h