Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön tillsammans med morgonen

Himlen har åter gjorts fri
och solen orkar lysa
Guldbeklädd sky
når trötta ögon
Böner bedes över jord
och någon orkar lyssna
Gudalik närhet
når längtande hjärta




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-29 07:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han orkar alltid, även när inte vi gör det.
Mycket fint skrivet, Betlehemsstjärnan.
2008-10-29

    Maria Malm
En vacker stund beskrivet..
2008-10-29

  Eaglemountains VIP
Närheten känns - böner beds - för det är alltid någon som orkar lyssna! Bra skrivet!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP