Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ända in till den brinnande stjärnan




Om vi tar oss tillbaka
genom labyrinten
av hårda ord
och mörka blickar

ända till den instängda
brinnande stjärnan
tänds nog på nytt
vår kärleksglöd

förbi alla slocknade solar
och de sorgsna andetagen
genom minnet av det som blivit
skuggornas rov

Om inte bara ruiner ska återstå
och vår väg föra allt längre in
bort från vårt Eden
in i skuggorna och gråten







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-29 20:20



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Att älska är att handla, att vandra och söka...en brinnande stjärna. Väldigt fin.. mycket vacker!!
2008-11-01

    forskaren
skimrande insikt i

nära

outsäglighet

lysande
2008-10-31

  drakbruden VIP
Ur kol föds diamanterna.... Helt underbar text!
2008-10-30

  -Ulla Tilemo- VIP
Är det inte så livet är? Kärleken måste födas på nytt, om och om igen. Om den är äkta så återkommer den - kärleken är evig.
2008-10-30

  Johan Bergstjärna VIP
UPPLÖS hela jävla skugglabyrinthelvetet med ett enda andetag äkta Kärlek! Sen sätter vi oss i båten & seglar till en lugn vik & har surströmmingsskiva, med många nubbar & glada sånger : ))
2008-10-30

  Bibbi VIP
Ja, det behövs ljusbärare som når in genom det till synes mörka och hårda och som kan smälta is. Det är vad vår sargade värld behöver. Har jag fattat rätt andemeningen?
2008-10-29

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet, min vän.
2008-10-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det kan bli svårt
som hårt men efter-
strävar vi goda kliv
i vårt liv är det så
klart värt varje:
***KLIV&GIV***
**************
2008-10-29

  ~Leonardo~
Ja det är en slingrig stig att hitta dit.
till den brinnande glöden.
Fin beskrivning.
2008-10-29

  Lyckohäxan Enediel
Oj...ja så kan man önska sig...så vackert önskande i dina rader med en aningens sorgsen ton i...
2008-10-29

  Larz Gustafsson VIP
Supervackert!
Din finaste hittills av dem jag har läst!
En diamant helt sonika.
2008-10-29

  friheten
Så vacker skriven!
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius