Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undrar jag hur mycket vi orkar se......


På bästa sändningstid

linfjun saturnusblå ögon

rosa pajjsiga sparkbyxor

troskyldigt

glitterfnitter

 

älska är nu

älska är du

 

jag vände mig om

i ett slag

 

flera slag på slag

med en blodig klubba

en död kut

på isen

hundratals

 

det blev inget

barnprogram för

oss den kvällen

 

så började slutet

på din barndom

 

medan en vuxen

stod svarslös och

bleknade

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-30 12:46



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Och hur sant och fruktansvärt var inte detta. Vilket mod att fånga det på papperet och med vilken balans du förmedlar ditt budskap!
2008-10-31

    Maria Malm
Tittar inte så mycket på TV..orkar inte se..
2008-10-31

    Bodil Sandberg
fy för den lede vilken situation..har ju själv haft småttisar.. idag i det gränslösa kalla etermediat tas ingen hänsyn alls - nej av med tvn..och värna det sköra barnasinne tills det finns krafter nog

"ibland undrar jag hur mycket vi orkar se"...och jag skriver under
med samma fråga - och tillägger..vart gick det snett
2008-10-30

  Ilona _L
Så vidrigt och svårt att förklara för ett barn!
2008-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Det tragiska är emellertid att människor tenderar att tänka mer på djuren än på andra människor.
2008-10-30

  * Ammi *
tänker på sälarna ...?

hursomhelst så visas det alldeles för mkt våld och andra hemskheter i TV numera .. och för att inte tala om reklamen! vad ger den för signaler ?
2008-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Människans rovdrift är obeskrivlig.
Ändå sägs det att sälarna dör väldigt snabbt då de klubbas. De hinner inte känna just något.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren