Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorti!



Saknar just nu dig
och din röst
Saknar din kropp din hetta ,
din lust

Saknar ditt leende och
allt du är
Saknar din doft
fast den fortfarande
hänger här

Saknar dina händer
ditt smek
saknar allt vi har
i vår lek

Saknar dina vackra ord
och alla dina ljud
Saknar hela känslan av dej
din kropp din hud

Saknar den stund vi tog
saknar ditt skratt
ditt prat och att du log

Saknar din hetta
och din kyss
saknar allt
fast du lämnade mej nyss




Fri vers av Gryft
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-29 22:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
saknaden efter den man älskar sätter in så obarmhärtigt och direkt...och bara avsaknaden i sig är grym...sedan sätter alla minnesbilder igång och man saknar ännu mer...applåder för bra text
2008-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft