Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jagvet. detta är inte vad ni vill ha. men detta är allt jag kan. förlåt.


Jag vet inte vad det är, men det är något







och allting handlar om att
Inte, inte, inte!,
ta den där mackan
man trånar efter
vid ett bord fyllt av
smulor från rostade bröd
och marmelad
det handlar om att vara stark
se målet genom en tunnel
titta alltid rakt fram
aldrig bakåt
aldrig åt sidan
och ni kan sluta titta på mig
med era valpögon
jag tänker inte vara svag
inte nu, inte sen
jag har målet i min tunnel
jag har ett hål
i magen.




Fri vers av Solstorm
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-30 12:10



Bookmark and Share


  Miss Pauline
du är så jävla bra.
(pardon my french)
2008-10-30

  Eaglemountains VIP
Du går åt rätt håll - framåt - Du har siktat in Dig på ett mål.... gå dit! Då är Du stark.....ingen tittar på Dig med valpögon - Du ska respekteras....för den DU är.....för Din vilja.....
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm