Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsätter på föregående tema...


Det är ju bara på TV

sörjande skrikande trevar de efter sina

kärastes sönderslitna kroppsdelar

förtivlans svartaste aska

ritar ärr

himlen kan inte bli mörkare

än så här

so what...

du mumsar i dig dammsugare

sörplar kaffe

 lutar dig lojt bakåt

slickar dig nöjt och

belåtet om munnen

so what...

livet går ju vidare




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-30 13:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ja, det är helt fruktansvärt..vi blir avtrubbade, för vi måste orka med våra egna liv..det serveras så mycket vidriga hemskheter från världens alla hörn..
2008-10-31

    Bodil Sandberg
ja jesses hur det har blivit..för så rätt du har här..hur vi fjärmar oss och loja bara iakttar ..(sen kommer det ut nånannastans..det där vi fjärmade)än en gång ställer jag frågan..vart gick det snett..för lite snett är det allt..
2008-10-30

  Ilona _L
Som sagt, det är tur att vi kan selektera...
HUR ska vi kunna ta in all ondska och elände i världen.
Man får verka i det lilla!
Kram!
2008-10-30

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet.
2008-10-30

  friheten
Ja" Det är ju bara på Tv"

Väldig bra srkiven om detta ämen
2008-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Vi är ju utrustade med en funktion som psykologin kallar selektiv perception.
Utan den skulle vi ta in allt, reservationslöst och gå under.
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren