Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själslig utseendefixering


I mitt ansikte

länge har jag tvättat och skrubbat
så länge att mina fingrar är russin
märker inte av tiden som rinner
hoppas att det ska se annorlunda ut när jag snart ser mig i spegeln
ser så olika ut
helt olika dag ut och dag in
konstigt nog har ingen påpekat det
jag ser efter noga
defekterna lyser
lyckas inte fånga det uttrycket jag letar efter
kanske då min själ skiner igenom
hoppas att det är då jag känner mig fin
för att min själ är vacker
så vill jag det ska vara
interaktionen mellan söt detalj, skavank och väsen
det är så jag vill att min älskade ska se mig som vacker
så som jag ser dig.




Fri vers av sanjoula
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-30 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula