Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till tidens ände

Jag vill inte slå dig
har ingen lust att skada dig fysiskt
trots allt du gjort mot mig

För det värsta straffet för dig
är att se mig i ögonen
och inse hur starkt jag hatar dig
hur djupt jag föraktar dig

Jag kommer hata dig
till mitt sista andetag
Och om du så skulle leva
tills solen slocknar
och svullnar upp
skulle du aldrig någonsin
hinna gottgöra hälften
av dina brott

Resten av din tid i livet
är du dömd att veta
att jag skulle skjuta undan din hand
om den så kunde rädda mig
från att drunkna




Fri vers av LePenseur
Läst 635 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur