Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 31 oktober





Hon satte sig
och ringde runt

pratade och pratade


och pratade och pratade


pratade och pratade och pratade



ingenting

fick

hon

sagt




Övriga genrer av Bim
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 12:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Här lyckades Du framkalla ett verkligt gott skratt.
Sådana energitjuvar får man akta sig för...
Applåd!
2008-11-04

  Lilla My* VIP
Ha ha!! Du kan då verkligen få till texter som sätter huvudet på spiken!! En klockren träff denna!!
2008-10-31

  Hildegun Relefors
Vilken prövning---att stjäla tiden från andra!!
2008-10-31

  Carola Zettergren
Just så kan det vara!!!...också för mig!:)
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Bim