Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clean screen

klarare lugnare

friska krispiga mot svidande nerv

svalkande

vita vilar vida

hjärnan börjar om

snökramar

skulle komma lite då och

då hela året om

dagar när bilden rensas

perspektivet breddas

ljuden dämpas

när livet formas om 

till mjuka spår i snön




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 395 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-10-31 12:44



Bookmark and Share


  katt.inc
Fint, din dikt är verkligen mjuk och ren som nyfallen snö. Jag känner igen känslan av det där rena och friska och nya när snön är nyfallen. "vita vilar vida" snyggt!
2008-11-03

  aol
så sann vacker poesi du bara kan
2008-11-01

  noname_realmind
Snökramar... mmh...
Skönt skrivet om snö - me like! :))
2008-11-01

  Ilona _L
Välbeskrivet om en tid som här i Stockholm inte börjat än.
Nog är det klart bättre än detta regn och mörker!
2008-10-31

  Lia-Lej
Mår så gott i din dikt , läser den flera gånger och rensar med hjälp snökramar!!
2008-10-31

  * Ammi *
Snyggt ordat!!
2008-10-31

    deb8
Välkommet och vackert.. Språket flyter som en porlande bäck!

"vita vilar vida

hjärnan börjar om

snökramar"
2008-10-31

  Hildegun Relefors
Vilodag!
2008-10-31

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren