Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjälp mig med titeln snälla?


Spegelbild blir bakvänd, kanske vände du bilden rätt



Låt mig förklara nu
för det finns fler sanningar än du behöver veta:

Den dagen jag kunde
spegla mig
i en annan människas ögon
var den lyckligaste dagen
på jorden.

Den dagen
fanns du inte.
Ingen annan fanns
i min värld
som också var
en annan människas värld.

En annan människa
delade den dagen med mig.
Och därför,
bara därför
skriver jag den människan
på papper.

Trots att den människan
som speglade mig
i sina ögon
har fått mina ögon
att tåras.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-31 14:04



Bookmark and Share


  elinbelin
Åh, det vara så tvådelat när man träffar någon.. Denna personen kan både rädda en och förstöra en i samma ögonblick..
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris