Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kvinnomisshandel,inspirerad av Rebekah och hennes senaste novell....




Ärren består

Hon kunde inte skrika, han slog hårdare då ,hon kunde inte gråta ,det gjorde för ont.Smärtan var bedövande.Hon kunde inte längre fly, hon försvann för länge sedan.

Han tog mycket mer än vad någon någonsin kan ge.

Den sexuella förnedringen och psykiska terrorn ödelade hennes inre.

Allt som fanns att se en vacker högsommardag var inte blommor eller gröna blad.Endast en trasig kvinnas själ av svartaste sorg målade tårar.

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-31 15:16



Bookmark and Share


  aol
så oerhört starka känslor som bara gick akt in i mitt hjärta
2008-11-01

  noname_realmind
Starkt och svårt... svarta tårar...
2008-11-01

  Ilona _L
En stark text om ett fruktansvärt ämne!
2008-10-31

  friheten
Ja, ärren består för alltid, oavsett hur starkman är.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren