Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag lovar att jag tar bort den här texten när du kommer tillbaka och stryker mig över håret och säger att allt är okej.


Du gillade aldrig Bowie, men det kanske har ändrats nu

Jag saknar dig, Jag saknar dig, Jag saknar dig...

Saknar dig så mycket att jag fäller ned paraplyet när det regnar,
skriver ord som inte betyder något men som brukade göra det förr,
glömmer den tummade pocketboken på en parkbänk i stan.
Jag saknar dig så mycket.

Saknar dig så mycket att jag lyssnar på Bowie och gråter för att han vet det som jag inte vet
För att han vet vad jag inte vill förstå

Du kommer aldrig tillbaka
För du kommer aldrig att bli så som jag minns dig igen.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 16:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fattar inte hur man INTE kan gilla Bowie.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high