Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därinne i din trädgård

 

Nu ligger där
den plöjda jorden
i ivrig vinterlängtan
för vilan mot en ny vår

Då när jag först
kände den trängtan
frostnupen grönsak
ekade emot

Skördeklar morot
ropade till mig
av jord är du kommen
hit till denna gård

En mur mot världen
den grönaste granhäck
skyddar hjärtat
när jag inte är stark nog

Som doften av timjan
stiger från marken
jag går genom örtagård
känner din närhet

Därinne i din trädgård

 




Fri vers av Mona*
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-31 17:12



Bookmark and Share


  * Ammi *
vackert skaldat!
2008-11-01

  noname_realmind
Vackert!
2008-11-01

  Hannadraken
mmm, skönpoesi. och jag kan inte låta bli att le åt den ropande moroten...
2008-10-31

  korpfjäder
I den trädgården ryms allt
och jag kan känna doften genom livet
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*