Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Och det kunde jag. (har aldrig mått bättre)

 




Det handlar om att kämpa

 

Höstdepression..

 

.. Vintervrak

 

Skit tinar fram

Stinker av

förruttnande sanning

 

Kratta bort

det översta lagret

av föfluten död

 

Kanske kan jag blomma i sommar

 




Fri vers av VildLilja
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 17:18



Bookmark and Share


  Thirre
Du kanske blommar innan dess....
JAG tror på att kämpa!
2008-10-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar kämpa, men dikten inger hopp.
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad